Asiakaskeskeisyys - toimitusvarmuus - jatkuva kehittäminen - laadukkaat tuotteet

ICEPRO on innovatiivinen jääkenttälaitteiden suunnittelija, toimittaja ja valmistaja. Yritys auttaa jäähallien rakentajia, saneeraajia ja ylläpitäjiä saamaan yksilöllisesti suunnitellut jääkiekkokaukalot ja jääkenttälaitteet sujuvana kokonaishankintana jokaisen kohteen erityistarpeet huomioiden. Suunnittelussa ja valmistuksessa valitaan parhaiten soveltuvat kaukalorakenteet sekä jäähalliin parhaiten sopivat komponentit ja oheislaitteet.

ICEPRO on perustettu vastaamaan markkinoilla olevaan tarpeeseen, sillä alan kehitys on polkenut paikallaan vuosikausia. Jääkiekkokaukaloihin kaivataan joustavia, turvallisia ja laadukkaita rakenteita, joilla on oma, muista erottuva muotoilullinen ilmeensä. Tähän tarpeeseen vastaavat ICEPRO:n modernit tuotteet, jotka ovat yksityiskohtiaan myöten uutta teknologiaa.

ICEPRO valmistaa ja markkinoi omat ydintuotteensa itse. Toimitukset tehdään kaikkialle maailmaan aina pienistä harrastekentistä Olympiatason peliareenoihin.

ICEPRO:n henkilöstö on ollut kehittämässä alalle uraa uurtavia teknisiä ratkaisuja ja materiaaleja, jotka ovat aikanaan vakiintuneet käyttöön ja muodostuneet kansainvälisiksi malleiksi. Työkokemuksesta ja henkilökohtaisesta harrastamisesta on syntynyt syvä ymmärrys jäähallien ja areenoiden rakenteiden ja laitteiden vaatimuksille sekä halleissa harjoitettavalle urheilu- ja liiketoiminnalle.

Tuotteita ja toimintaa kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden, henkilökunnan ja muiden alan osaajien kanssa. Tavoitteena on tulla alan johtavaksi jääkiekkokaukalotoimittajaksi ja kansainvälisesti kilpailukykyiseksi järjestelmätoimittajaksi.

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja