Uuden sukupolven tuotteet

ICEPRO:n tuotteita ovat jääkiekkokaukalot, aitiot, suojarakenteet, tulostaulut ja näytöt, katsomotuolit, pukuhuoneet, jääkiekkomaalit ja lukuisat oheislaitteet ja tarvikkeet. Ydintuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa yrityksen omassa tehtaassa.

Tuotesuunnittelussa on huomioitu erityisesti pelaajaturvallisuus. Uusi muotoilullinen ilme erottuu edeltäjistään ja tuotteiden laatu on omaa luokkaansa. Tuotteissa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja ja tavarantoimittajia. Luotettavat tuotteet ja aikataulussa pysyvät toimitukset ovat laadukkaan suomalaisen työn tunnusmerkkejä.

ICEPRO tarjoaa kokonaisratkaisua, joka parhaiten täyttää tarpeet projektin jokaisessa vaiheessa. Hankkeet toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ja käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Käyttötarkoituksen ja tarpeen kautta valitaan sopivimmat tuotteet kuhunkin kohteeseen. Kun yhdistetään asiakkaan tarve ja ICEPRO:n henkilöstön laaja kokemus, saadaan toimituksesta paras mahdollinen.

Käänny puoleemme kaikissa jääkenttien laite- ja tarvikehankintoja koskevissa asioissa jo hanketta suunniteltaessa. Luodaan yhdessä kohteeseesi toimivat tuotteet ja ratkaisut!

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja