ICEPRO SKATELINE

ICEPRO SKATELINE on vankka kaukalo ulkokentille. Kaukalo soveltuu erittäin hyvin kovempaankin jääkiekkokäyttöön vahvistetun rungon ansiosta.

Runko on valmistettu kuumasinkitystä neliöprofiiliteräksestä. Runko verhoillaan HD-polyeteenimuovilla tai lasikuituvanerilla asiakkaan käyttötavan ja toiveiden mukaan. Verhoilu on kiinnitetty runkoon ruostumattomin teräsniitein.  Kaukalo voidaan varustaa ankkuroitavien, jäädytettävin tai betonipainoilla varustetuin tukijaloin.

ICEPRO SKATELINE kaukalon laidan korkeus on 1100 mm tai 1250 mm.  Huolto- ja pelaajaportit tehdään kohteen tarpeiden mukaan ja ne voidaan sijoittaa vapaasti mihin kohtaan tahansa elementtijaon mukaan.

ICEPRO SKATELINE kaukalo voidaan varustaa alumiinitukisilla yleisönsuojilla ja akryylillä, PC:lla tai karkaistulla lasilla, sekä teräsverkoilla.

ICEPRO SKATELINE kaukalolla on toteutettu ulos todella upeita luistelu- ja jääkiekkokenttiä.

Monipuolinen tuenta- ja kiinnitysmahdollisuus mahdollistavat niin hankalat paikat kuin estetiikkaa vaativat kohteet.

ICEPRO SKATELINE kaukalo voidaan varustaa myös taustalevytyksellä ja mainossuojalla. Pinnoitemuovien värit voidaan valitaa kohteen mukaan ja alumiiniset suojauksen tuet voidaan tarvittaessa pulverimaalata ympäristön väreihin.

ICEPRO SKATELINE kaukalon PROFILINE- ja teräsverkkopäätysuojiin voidaan tehdä korotettu suojaus paikkoihin, joiden takana on rakennus, tie tai jokin muu suojaa vaativa kohde.

Korotus koostuu metallisista lisätuista ja niihin kiinnitetyistä tekstiiliverkoista. Rakenteen tuulikuorma ja massa on pienempi kuin jos korotus tehtäisiin panssariverkolla.

Korotuksella voidaan jossain tapauksissa välttää erillisen kiinteästi maahan perustetun suoja aidan rakentaminen ollen näin kustannustehokkaampi vaihtoehto.

 

Takaisin
Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja