ICEPRO STEELINE

ICEPRO STEELINE on uuden sukupolven tuetulla suojauksella varustettu joustokaukalojärjestelmä huipputason areenoille.

STEELINE muutti käsityksen kaukaloiden rakenteen joustosta ja turvallisuudesta. Suunnittelu aloitettiin puhtaalta pöydältä. Rungon rakenne kehitettiin vahvaksi, kevyeksi ja joustavaksi erikoisella profiilijärjestelmällä.

Suojaus on integroitu läpi reunakaiteen ja asennettuna se on osa kokonaisjoustavaa rakennetta, jolloin keveämpien ja turvallisempien suojalevymateriaalien käyttö on mahdollista.

OMINAISUUDET

 • Kokonaisjoustava rakenne, todellien joustolaita
 • Ainutlaatuinen profiilirakenteinen runko, jossa kolme pysty- ja kahdeksan vaakaprofiilia
 • Elementtien välinen ohjausjärjestelmä - 2kpl/liitos
  * irroitettavissa mistä tahansa elementtisaumasta
 • Kaukaloelementtien välinen pikakiinnitys tai pikakiinnitysvalmius haluttaessa
  * 2kpl/liitos - pulttikiinnitys vakiona
 • Todella nopea asentaa ja purkaa monitoimiareenakäytössä
 • Taustamainossuojajärjestelmämahdollisuus
 • Voidaan asentaa jääpadon päälle tai lattiaan
 • Eristetty jääpatoratkaisu
 • Jääpato- ja kaukaloelementtien välinen ohjaus järjestelmä. Nopeuttaa asennusta ja estää  kaukaloa liikkumasta jääpadon päällä
 • Jääpatoelementtien välinen ohjausjärjestelmä

KAUKALO KOVAAN KÄYTTÖÖN

ICEPRO STEELINEn käyttötarkoitus on olla peliominaisuuksiltaan turvallinen ja hyvä kaukalo pelaajille sekä helppohoitoinen, kestävä ja nopeakonversioinen kenttähenkilökunnalle. Kaukalon suojaus ja kaukalo ovat todella nopeat purkaa ja asentaa.

Aitioden kohdilla elementit on kavennettu maksimaalisen aition tilankäytön aikaansaamiseksi. Pelaajaporttien salvat ovat ruostumatonta terästä, joihin on kiinnitetty komposiittimateriaalinen kahvaosa miellyttävää käyttöä ajatellen niin pelihanskalla kuin paljaallakin kädellä.

Aitiorakenteet sovitetaan kaukaloon tarkasti siten ettei likaa ja roskaa keräviä turhia rakoja pääse syntymään.

ASENNUKSEN HELPPOUS

Huippuareenoilla kaukaloa puretaan usein ja tämän on tapahduttava nopeasti. STEELINEn asennusta ja purkua on helpotettu integroiduilla kiinnike-elimillä. STEELINE on suunniteltu muokattavaksi ja ominaisuuksia voidaan lisätä ja rakennetta muokata käytön, tarpeen ja kohteen mukaan.

Eristeellä täytetyssä ICEPRO jääpatorakenteessa oleva ohjausjärjestelmä estää kaukalon liukumisen jääpadon päällä. Sama järjestelmä nopeuttaa asennustyötä, koska kaukaloelementti on automaattisesti paikallaan.

Jääpatoelementit ovat elementtikohtaiset ja ne voidaan myös rakentaa joko ympäri koko kaukalon tai vain sinne missä niitä tarvitaan. Järjestlmä on hyvin joustava mittojen, ankkuroinnin ja sijoitustavan suhteen.

ICEPRO eristetty jääpatojärjestelmä on vakiorakennekorkeudeltaan 60mm.

Takaisin
Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja