Kaukaloelementtien varastointilavat

Kaukaloelementtien varastointilavat on rakennettu modulaaarisesti siten, että perustason palettia voidaan täydentää tarpeen mukaan. Perustason varastointilava on vankkaa profiilirakenteista SFS-EN ISO 1461 standardin mukaisesti kuumasinkittyä terästä. Se on tarkoitettu liikuteltavaksi haarukkatrukilla. Lavan kuormankesto on vähintään 1500kg. Kaukaloelementit kiinnitetään lavaan kuormaliinalla.

Peruslavaan on helppo lisätä kaide joko toiseen tai molempiin päihin käytön mukaan. Kaide on helppo tipauttaa paikoilleen lavassa oleviin holkkeihin. Kaiteilla kaukaloelementit voidaan tukea paremmin kaatumisen estämiseksi.

Lava voidaan varustaa pohjalevyllä, joka voi olla tehty erilaisista muoveista, viiravanerista tai ICEFLOOR-levystä. Pohjalevy tekee lavasta monikäyttöisemmän jolloin siinä pystyy varastoimaan muitakin jääkentillä tarvittavia koneita ja laitteita.

Lisäämällä pyörät alle voidaan lavaa myös liikuttaa manuaalisesti. Käytämme vankkarakenteisia laakeroituja pyöriä. Pyöriä käyttäessä on huomioitava, että kantavuus on maksimissaan 900kg. Tällöin lavan toimivuudessa on huomioitu riittävä turvamarginaali painon suhteen. Renkaita käyttäessä lavaa voi siirtää myös pumppukärryllä.

Lavaan on saatavissa myös apurunkoelementti pumppukärryllä tapahtuvaan siirtelyyn. Tämä apurunko sopii kaikkiin varastointilavamalleihin kaukaloelementtilavoista jalka- ja suojaustukilavoihin.

Varastointilavoja voidaan käyttää myös akryyli- ja polykarbonaattisuojalevyjen varastointiin.

Erilaiset varastointilavat muodostavat varastointijärjestelmän jonka mitoitukseen ja suunnitteluun annamme apua. Tarpeen mukaan erilaisia varastointilavoja voidaan suunnitella kohteen mukaan.

 
Takaisin
Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja